(0316) 26 81 07
Mediterrane tuin

Mediterrane tuin

Breng de Mediterranee naar uw eigen tuin en geniet van lange, zwoele avonden alsof u in Frankrijk zit. Ook in de winter. Hendriks Hoveniers ontwerpt, creĆ«ert en onderhoudt exclusieve mediterrane tuinen.  

Haal het zuiden naar uw tuin

Wanneer u een Mediterrane tuin laat ontwerpen, dan moet het hele plaatje kloppen. Het zuidelijke gevoel moet goed zijn. Geniet van een zwembad of zwemvijver in de tuin, overdekte terrassen met sfeerhaard, olijfbomen, vijgenbomen, robuuste bloembakken met Thijm, Rozemarijn en Lavendel en ga zitten sierlijke tuinmeubels. Een pergola met Bougainville maakt het geheel helemaal af. Ontdek de Mediterrane tuinen die we al gerealiseerd hebben, bijvoorbeeld deze Mediterrane tuin in Winterswijk.

Exclusiviteit, maatwerk en geen onderhoud

Hendriks Hoveniers staat voor exclusiviteit en maatwerk, zodat u zich straks helemaal thuis voelt in het verlengstuk van uw woning. Dan wilt u vast ook kunnen genieten. Hendriks Hoveniers heeft alle expertise in huis voor tuin onderhoudswerkzaamheden. Zo hoeft u, tenzij u groene vingers heeft en graag in de tuin werkt, geen onderhoud te plegen.Onze hoveniers gaan vakkundig te werk, mede daardoor wordt er gezorgd door een langere levensduur van de beplanting.

Meer informatie over Mediterrane tuinen door Hendriks Hoveniers

Bent u ook toe aan een strakke tuin door Hendriks Hoveniers en wilt u meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve Mediterrane tuinen? Neem dan contact met ons op. Hendriks Hoveniers verzorgt ook andere type tuinen, waaronder stadstuinen, Engelse tuinen, Franse tuinen en landelijke tuinen.

Mediterrane tuin Winterswijk
Mediterrane tuin Winterswijk
Mediterrane tuin Winterswijk
Mediterrane tuin Winterswijk